Wednesday, January 12, 2011

UMUM : "Allah is a pig" - Evan Raven


1- Allah dan Nabi Muhammad di hina lagi... Aku malas nak tulis panjang2... Gambar diatas menerangkan segala2nya... Gambar print screen dari salah seorang pengguna facebook rakyat 1Malaysia, yang membuat provokasi liar terhadap Islam...

2-
Kaji punya kaji, rupa-rupanya Evan Raven ni adalah salah seorang peminat Namewee (penyanyi rap kontroversi) dan gerakan Hindraf (puak pelampau hindu)... So, korang fikir2 dan buat lah kesimpulan sendiri ok??



3- Pak lebai PAS tak mau buat solat hajat supaya Evan Raven diberikan petunjuk ke??? Abang gagah PERKASA pula tak bercadang ke nak belasah mamat biadap ni?? Korang kan gangster?? Huhuhu

4- Agak2 korang, apa yang korang nak balas kalau Evan Raven cakap macam ni: "ALLAH wa punya tuhan ma... lu olang apa bising2?? wa punya pasat laa mau kutuk ALLAH wa... itu Kalid Samad pun cakap wa punya agama boleh pakai kalimah Allah meh... "

8 comments:

$ue @nim said...

masyaAllah.. ade jugak org camni kat dunia ni... Moga Allah memberi azab dunia yg setimpal la kat Evan tu.. berani tu mmg perlu... tapi kalu berani kutuk Allah, buruk padahnye...

red said...

Sue : Dia nak jadik freemason ke, nak jadik free thinker ke, kena laa hormat dkt agama lain sama... Angkuh betoi si evan ni

afams-chan said...

aku jawab:

"Haiya..gua manyak sedih sama lu la bro. Lu sanggup kutuk lu punya tuhan sendiri. Gua ingat lu kena balik kampung belajar lu punya agama sendiri kasi paham lu punya agama betul2. Bodoh punya olang saja mau kutuk tuhan sendiri maa...Itu Kalid Samad cakap boleh guna kalimah Allah saja, talak suruh kutuk2 lehh..Maybe u punya doa suruh kutuk2 tuah lu tu gua taktau laa... Kalo gua kutuk lu punya tuhan, lu punya agama, lu heboh satu kampung sampai masuk berita..tapi gua tak macam lu bro sebab gua ada ilmu, ada itu knowledge so gua tau batasnya bro. Masing-masing ada percaya agama sendiri so lu balik rumah, lu piki dulu..lu punya parents sure manyak sedih sama lu..lupa mau hantar lu belajar betul2.."

red said...

afams: hohoho... si evan ni kurang kasih sayang... sbb tu jadi mcm tu

RibEna AdDicTed said...

Evan Raven nie xase ag blasanNya..tgular nnt,Allah bayar CASH jer kat d..

afams-chan said...

ala geng, bukan kurang kasih sayang..kurang ilmu, beerti bodoh! Sebab tu paling senang suh dia balik, belajar betul2..hahahaha

Orang2 yg cetek ilmu je yg selalu buat statement macam tu kat public, maybe nak glamer gak kot in da same time

N aku rase dia saje je nak create havoc, bagi org Islam (especially Melayu) marah. If dia betul2 nak tau, dari dia buat mcm tu, why not tanya personal kat kawan2 Islam dia..takkan takde sekor kot? Hohoho

red said...

Ribena: Huhuhu... evan pasti mendapat balasan, sooner or later... hohoho

afams: Free thinker kot?? golongan free thinker, mane percayakan Allah... ramai jer golongan ni kat Malaysia pon... yg melayu pon ramai jgk.... wallahualam

afams-chan said...

Bole jadi free thinker gak.. haihh, dunia oo dunia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...