Monday, July 16, 2012

Konspirasi : Misi Dajjal di kejohanan sukan Olimpik 2012 London

Maskot mata satu sukan Olimpik London 2012


 Logo ZION sukan Olimpik London 2012


Game Card Illuminati


1- Aku malas nak ulas panjang tentang maskot dan logo Olimpik ni (rujuk gambar pertama dan ke2 diatas) memandangkan ianya sudah menjadi tajuk perbincangan yang hangat didalam forum2 dan laman sesawang sejak tahun lepas lagi... Korang boleh tengok ulasannya disini,  disini, disini dan disini....

2- Sekarang cuba korang tengok gambar ke3 diatas pulak... Aku print screen daripada game card Illuminati... Apa kaitannya dengan sukan Olimpik 2012 di London? lek luu, sap kok luu... Hehehehe

3- Dalam entri aku sebelum ni, aku ada cerita tentang game card Illuminati... Boleh klik disini kalau nak baca... Hehehehe

4- Apa yang korang nampak dalam game card Illuminati diatas?? 5 orang berpakaian putih/hitam, hijau, kuning/hitam, biru dan merah sedang melarikan diri daripada satu malapetaka... Kelihatan juga bangunan yang berbentuk jam besar sedang runtuh...

5- Mungkin ini adalah kebetulan... 5 orang yang melarikan diri tu berpakaian seperti warna  lambang sukan Olimpik iaitu bulat hitam, hijau, kuning, biru dan merah... 



6- Mungkin ini juga adalah kebetulan... Bangunan didalam card tersebut menyerupai bangunan BigBen Clock Tower di London... 


7- Mungkinkah akan berlaku serangan pengganas di sukan Olimpik 2012 nanti, dan seterusnya masyarakat Islam yang akan dikambing hitam kan?? Jika benar, negara manakah pula yang harus dipersalahkan selepas Afghanistan dan Iraq?? wallahualam, selamat beramal


5 comments:

soapler said...

well for me..the tower looks more like the waco tower in ginza,tokyo? cuba search.

putera nilam said...

Ini semua bukannya kebetulan,ini semua dah dirancang untuk memulakan rancangan meusnahkan tower of Ben di London dan di tempat2 sekitarnya.Cara ini membuatkan Freemanson tidak dipersalahkan....Lagu2 di Britain banyak yang memasukkan unsur2 lagu "bom bedetik" dan "gempa bumI"...kerana bomb semuanya di keretapi bawah tanah milik England SENDIRI

Nick Nashram said...

ade jugak buat pasal entri ne..siap kena maki dengan sorang ano ne lagi..x berani pulak nak bagi nama.

Gempar!! Teori Kewujudan 'Dajjal' Di Sukan Olimpik 2012

Mr. Deen said...

Alhamdulillah tak ada apa-apa kekecohan berlaku sewaktu Olimpik (mungkin sbb belum masanya). Walau camne pun, segala tanda-tanda yang event tu 'dorang' yang punya memang terang-terangan tertera pada beberapa petanda yang ada di stadium dan juga ketika majlis pembukaan.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...