Thursday, January 6, 2011

Sosial: Melayu BABI


1- Rentetan daripada lagu namewee (rapper kontroversi) satu ketika dahulu, maka timbullah generasi ANTI-melayu dengan pesatnya... Mereka dengan bangga menggunakan Lirik lagu namewee yang terang-terang menghina melayu, sebagai sumber hiburan tanpa mengira sensitiviti kaum melayu...

2- Walaupun terdapat golongan orientalis-orientalis berserban putih yang sanggup bergolek-golek dijalan raya, protes mahukan kandang BABI mega dibangunkan, tetapi tidak dinafikan, ramai dikalangan melayu juga amat geli kan BABI...
Itu merupakan fakta!!

3- Gambar diatas menerangkan segala-galanya... Nampaknya, remaja 1Malaysia acuan Tok Jib kita kini sudah terlalu advance kan?

4- Bagi sesiapa yang nak berkenalan dengan watak utama gambar diatas (Jenny Chin Mei Fung), korang bolehlah taip namanya dalam facebook, dan search...

5- Mana tau dapat servis blowjob percuma ka?? Hahaha


5 comments:

Affan Ruslan said...

erk, panas semacam je entry ni huhu

red said...

Affan : panas suam2 kuku jer... ramai jer org melayu skrg ni yang malu nak mengaku melayu... so diorang tak begitu sensitif dalam isu ini

IPOH MALAY said...

jumpa tempeleng je amoi ni.. tapi pastikan pakai glove la.. hanyir dan najiss

red said...

Ipoh Malay: hahaha... kalau tampor, nanti ade plak golongan orientalis berserban putih mengkafirkan kite plak?? bahaye beb

tulisan jari tangan said...

tak paham lah cina nih..yg dy tiap2 hari makan babi pon leh ckp melayu babi..dy xtaw dy dah jd babi..hahahaha =D
tak sedar ker dy duduk tnh org melayu..klw xsuke,cina blh blah lah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...