Monday, January 24, 2011

Hiburan : Black Eyed Peas minat Islam??


1- Aku try nak google lirik lagu Black Eyed Peas bertajuk someday... Mari kita lihat apa yang di suggest oleh pakcik google... Lihat print screen diatas...

2- Rupa2nya, Black Eyed Peas menyelitkan 'Insyallah' didalam lirik mereka... Nota kaki: Insyallah bermaksud dengan izin ALLAH...

3- Owhhh... Jangan terkejut kalau will-i-am dan Fergie nyanyi lagu nasyid lepas ni... sapa tahu kan???

8 comments:

nabihah zulhemay said...

alah banyak rockers pun dh insap masuk islam, BEP pon boley je.

pergh bro, i follower genap ke-100 tuh. x de give away ke tanda mengomplete kan follower (kehkeh. muka tarak maluu)

NeoPARAGONZ said...

gratzz bro :D

red said...

Nabilah: Thenks thenkss... ekceli, I dah follow ur blog... And will support u... terbaek!!!

Neoparagonz : oit bro... ni sah tgh maen travian nie... huhuhuhu

아가씨 Dina Dior said...

hahahaha...xdpt bygkan fergie nyanyi lagu nasyid..tak tercapai akalku..ahakz! *follow u bck* :)

red said...

Dina: Fergie yg super howt... aummm aummmmmm

Solihin Zubir said...

tapi risau takut diorg juz permainkan perkataan insyaAllah tu je..
nauzubillah...

red said...

Solihin : Ya... mungkin adanya konspirasi disebalik lirik ini... Hehehehe, sapa yg tahu kan???

za petrelli said...

belog ak pule kategori ape yer? hehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...