Monday, January 24, 2011

Promo : Please be their follower - zamsamudera, papafahim, kieytube and kucingputeh


1- Jika korang ada masalah mengenai networking, ataupun apa-apa masalah berkaitan komputer dan IT, maka aku rekemen supaya korang baca blog zamsamudera klik disini... Blogger zamsamudera juga kerap kali berkongsikan pengetahuan tentang teknologi IT terkini didalam blog nya....


2- Blogger paparahim pula seorang lecturer disebuah kolej di Ipoh... Begitu handal didalam programming dan networking... Didalam blognya, beliau suka mengupas tentang isu-isu semasa, terutamanya tentang berita terkini pasukan bola kejor yeop kejor.. Jom follow blog ni, klik disini...


3- Blogger Kieytube merupakan seorang student ku... Aku mengajar beliau sejak beliau dari sem 2 sampai sekarang sem 4... Dan aku harap, aku dapat ajar beliau lagi pada sem 5 kelak... Aku ingin membentuk beliau supaya beliau sehebat rakan2 senior beliau yang lain seperti Omaw, Ideal Crazee dan lain2... Sentuhan kreatif beliau bersama deqwan, akan menghasilkan sesuatu yang wow!! korang tengok jer laa blog beliau, klik disini....


4- Blogger kucing puteh menjadi follower ke 100 aku... Beliau banyak menceritakan tentang kucing beliau... sapa2 yang minat kucing, silalah follow blog beliau, klik disini...

4 comments:

Azhim.Kiey said...

Thanxs alot..Sawadikap...

"MERAH" sifuku...lecturer-ku..
Thanxs 4 promo...

"i will make u proud!!"

syue said...

azhim: weh awat lecturer ang tak promote blog aku pn?huhuh...

to encik lecturer; saja mlawak nohh =))

red said...

Azhim.Kiey : plsss, make me proud of u bro...

syue : ok edisi promo akan dtg, blog syue akan dipromote... yeahhh

nabihah zulhemay said...

hahah. saya memain je prof. heheh.
btw, thanx a lot =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...