Wednesday, February 16, 2011

SUKAN : Konspirasi Firaun dan kelab Chelsea


1- Logo Chelsea diatas dikatakan mempunyai kaitan dengan Firaun... Singa betina memegang tongkat adalah mirip kepada lambang Firaun, Singa Betina Tefnut klik disini...

2- Rupa2nya Firaun menggunakan kelab Chelsea untuk mengembang kan fahaman dan pengaruhnya... Wow!! kalau begitu ramailah pengikut Firaun ye??

3- Ini adalah satu bentuk konspirasi Firaun untuk menguasai dunia selepas apa yang dilakukan oleh dajal melalui medium lambang freemason, barangkali??

4- Setakat ni, aku ade 3 helai baju Chelsea... Kalau aku pakai baju Chelsea ni, aku akan dicop sebagai belia sayangkan Firaun lah ye?? Habislah aku dan penyokong2 kelab Chelsea macam ni...

5- Hurmmm... Orang kita memang kuat ber imiginasi... Kreatif sungguh pemikiran mereka... Jika idea mereka yang kreatif ini digunakan untuk business, confirm lah diorang boleh jadi jutawan dalam masa yang singkat... Hehehehe

6- Chelsea oh Chelsea... Kenapa kau tak dapat kalahkan pasukan Fulham semalam?? Ini satu bentuk konspirasi Firaun jugak ke??? Aiyooooyooo~

3 comments:

DiaUmaiNiNaz said...

salam, dinaz mmg suka dgn team Chelsea ni tp tak le sampai taksub nak ikut ajaran dorang or fahaman firaun tu...setakat bolasepak dah le...

NazirahEhsan said...

kalo mcm tu..
sokong la plak MU...HAHA.
chelsea da kalah la sir..wakakakaka..
MU da jauh atas dr chealsea..hahah

red said...

@DiaUmaiNiNaz : salam Dinazz... kite leh jadi geng ni...Saye pon penyokong Chelsea jugak... wieeehuuu

@NazirahEhsan : Ehem ehemmm... mana mungkin saya nak sukong team syaiton... Ngehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...