Thursday, February 3, 2011

Hiburan : Dajal akan meletakkan agennya di Akademi Fantasia 9


1- Pic diatas, diambil daripada kata2 Erma Fatima didalam laman twitter nya... Nampaknya, Erma Fatima pun sudah seakan dapat menghidu kemasukan agen dajal kedalam AF 9...

2- Ahmad Dhani (band Indonesia DEWA19) yang terkenal dengan ikon freemasonnya diura2kan akan menjadi pengetua AF 9... Wah, lepas ni ramailah graduan2 AF 9 yang jadi agen dajal level tertinggi ya??

3- Gambar2 dibawah, aku printscreen daripada video klip DEWA19 bertajuk satu, serta salah satu cover album mereka... Ramai orang, terutamanya di kalangan penggemar siri dokumentari The Arrivals yang berpendapat bahawa Ahmad Dhani bersama2 bandnya mempromosikan simbol dajal/illuminati dan freemason (mata satu, segitiga dll)....





4- Isu kedua: Malaysia ni dah ketandusan bakat pengajar ke?? Sehingga sanggup mengimport agen freemason dari negara seberang???

5- Pak Janggut berserban putih dan abang gagah PERKASA tak mahu buat demonstrasi jalanan sambil bergolek2 di jalan raya ker?? Takpon buat solat hajat ke?? Hehehehe wallahualam~


12 comments:

afams-chan said...

Wahh, entry pasal freemason lagi..

ke ko pun taksub dgn freemason ni weh? Hahahahahah

red said...

@afams-chan : Huhuhu... terpulanglah kalau ko nak cakap aku taksub or tak... Tapi aku rasa semua artikel aku ada reverse psychologhy... Ada sindiran pada pihak tertentu... sekali baca memang tak nampak... huhuhu

Ariffah9 said...

Kali ini, saya baca sekali lalu..nampak .. mmg ada niat menyindir.

haha.bagus. sekali-sekala perlu menyindir. :0

~pinyunyipa~ said...

serumpun la katakan..hehehe ;P

ahmat faisc said...

terbaik lah.agen dajal msukk dlm plbagai cara.hiburan paling utame.msia xde agen dajal lg kot.bodo pnye astro

red said...

@Ariffah9 : Hehehehe, no komen

@~pinyunyipa~ : kita jer yang dok bising2 serumpun... depa (Indon) dok ganyang Malaysia... hehehe

@ahmat faisc : Macam dah takde jer org Malaysia kan??? Adeyhhh

afams-chan said...

err...mungkin 'taksub' not a suitable word to use.

wat i mean is, entry ko byk yg sikit2 kait dgn freemason. Sampai art yg ko buat pun ko still nk selit psl freemason ni. Kira cam ala2 konspirasi 'freemason'. Hahahahah

But bro, aku faham sindiran tu cuma saje je nak tanya sebab tak ramai yg amik peduli pasal mende ni.

Aku penah gak buat esei yg berkaitan la gak dgn 'pendatang-pendatang' ni. Time tu esei untuk kursus perkhidmatan aku dlu. Dlm esei tu aku ckp kalo takde tindakan apape, kemungkinan Malaysia akan wujud lagi satu kaum kat Mesia, iaitu kaum Bangla,kaum Indon dan seumpamanya...who knows in 10 years?

Wuuuuuu.....perlu berfikir sejenak

red said...

@afams-chan : Nak buat mcm mana geng... aku geli geliman kadang2 biler ade sesetengah pihak yang x boleh langsong tgk simbol2 freemason ni... semua nak dikait... duet seringgit Malaysia pon nak dikait... Lambang Kastam pon nak dikait... Huhuuhhu

Tentang pengetua AF 9, diorg nak pilih Ahmad Dhani, mmg aku meluat laaa... Macam dah pupus jer otai2 lain di Malaysia ni....

RibEna AdDicTed said...

cmne r sir dpt info2 nie sume??
tbaik r..
waitg for more hot stories!
fllow!

red said...

@RibEna AdDicTed : dari pemerhatian dan kajian.... hehehe, ceh poyo jer wa ni...

RibEna AdDicTed said...

cmne r sir bley divide time sir utk stdy..lecturg..surfg..
salute sma sir!

red said...

@RibEna AdDicTed : We never sleep... hehsss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...