Sunday, January 1, 2012

Dunia : Konspirasi Dajjal belum berakhir, selamat datang tahun 2012


1- Selamat tinggal tahun 2011 and welcome to year 2012.. Seperti biasa, aku lepak dirumah sahaja sambil menonton TV bersama keluarga...

2- Sambil-sambil itu, aku meluangkan masa dengan melayari internet, disamping mencari sedikit bahan untuk ditulis didalam thesis master aku... Dalam dok layar internet, aku terjumpa satu blog yang mempromosikan game illuminati (Illuminati Card Game) klik disini...

3- Wah, pada firasat aku, pastinya penjilat2 kitab siri The Arrivals suka dengan pendedahan ini kan?? Jom kita lihat dan kupaskan serba sedikit apa yang terkandung didalam card game ini?? Untuk pengetahuan korang, card game ini dihasilkan pada tahun 1995...


a) Konspirasi Al-Gore... Sesiapa yang tak kenal Al-Gore ni, sila lah google ye?? Alaa... kawan baik Anwar ler.. Hehehehe


b) Konspirasi 1NWO (lihat plat kereta tersebut)... Aik, macam gagasan 1Malaysia laa pulak?? Atau 1Israel?? Huhuhu



c) Konspirasi girls power... Hurm, apa yang golongan lelaki nak buat, golongan wanita pun nak buat, sampaikan depa pun nak jadi Imam solat.. Lebih kurang macam pergerakan SIS laa kot?? klik disini... Ngehehehe


d) Konspirasi penyakit selsema... Selsema burung laa, selsema babi laa... Semuanya berlaku dengan pantas... Dan ianya tetiba hilang begitu sahaja.. Tahukah korang, kes pertama kematian berpunca dari virus H1N1 berlaku di negara Ireland?? Owhh, sila rujuk gambar diatas... Muahahaha


e) Konspirasi pembunuhan Saddam... Jom layan lagu ni kejap klik disini...(tibe2 promote)... Fuck off you Bush, and Tony Blair!!! Sampai sekarang, mereka gagal membuktikan kewujudan senjata pemusnah besar2an di Iraq... Hohohoho




f) Konspirasi MTV... empty vee sounds like MTV rite?? Bukankah golongan dajal menggunakan artis untuk mempromosikan agenda dajjal mereka?? klik disini, disini, dan disini... Hihihi


g) Konspirasi pembunuhan Princess Diana... Harus diingat... Game card ini dibuat pada tahun 1995... dan kematian princess Diana berlaku sekitar tahun 1997... Adakah ianya merupakan konspirasi Dajjal?? Lalalalala


h) Konspirasi penukaran sejarah... Sejarah perlu ditukar, agar golongan jahat akan diangkat sebagai HERO.. Contohnya, mengangkat Komunis sebagai HERO sebenar kemerdekaan Malaysia... Nanananana



i) Konspirasi serangan WTC dan Pentagon... Semua orang pasti masih ingat tragedi 9/11 kan?? Ramai yang kata ini adalah konspirasi pihak dajal... Ye ker?? Mamamama (nyanyi macam lagu Lady Gaga, poker face)


j) Konspirasi spekulasi mata wang... Bapa segala spekulasi mata wang adalah Soros... Akibat tindakan beliau jugalah, 1 dunia mengalami krisis ekonomi yang dahsyat... Kebanyakan negara berhutang dengan bank dunia IMF... Malaysia?? Dadidadidaa




k) Konspirasi kuasa rakyat... Aduh, kuasa rakyat pun dibawah rancangan konspirasi dajal ke?? Adakah Revolusi Mesir, Syria, Tunisia, Bahrin, Libya dan negara2 Arab ini berpunca daripada konspirasi terancang pihak dajal?? Hurmm, cuba lihat card game diatas dah macam lambang Parti Sosialis Malaysia lah pulak... Adakah PSM juga adalah salah satu daripada alat dajal?? Mumumumumuuu


l) Konspirasi tsunami... Siapa pernah dengar projek HAARP?? kalau tak pernah dengar, sila klik disini...Jika benar HAARP ni berfungsi, maka pihak dajal dapatlah mengawal bencana alam... Hakhakhakhakk



m) Konspirasi in future... Jika kita lihat pada card game tersebut, ada benda yang dah terjadi, dan ada juga benda yang belum terjadi, seperti perang dunia ke-3 dan serangan keatas bangunan 'empire state building'... hikhikhikhikk

ps:- Terdapat 394 jenis kad game illuminati seperti ditunjukkan didalam blog tersebut... Aku rasa, inilah artikel aku yang paling panjang... Tak larat nak view semua, sebab aku tak percaya pon... Korang viewlah sendirik ok?? Chioww

8 comments:

faiz zaini said...

gila bahayaa mcm ni

=MissRynn= said...

sgt terkejut ok.. duhhh..semuanya dah dirancang..

M Fizan said...

aku rasa semuanya dah dirancang.. tapi kuasa Allah lebih hebat.. mereka tak tahu tu.. aku pernah baca satu artikel.. mereka sangka rancangan 700 tahun mereka akan berjaya.. menguasai iraq dan baitulmaqdis untuk menanti kepulangan raja mereka, Dajal al-Masih.. wallahualam

diyanah dzai said...

0.0 bahayanyaaa. hmm btw happy new year ;)

Azhim.Kiey said...

OMG!

miss faten said...

Tidak salah untuk mengatakan bahawa sememangnya inilah perancangan mereka. Namun batasan akal dan fikiran telah mengehadkan kemampuan kita sama ada nak cakap ini betul-betul benar atau tipu semata-mata. Hanya ALLAH jua yang mengetahui segala-galanya. Kita sebagai manusia Muslim, hanya perlu bersiap sedia, melengkapkan diri agar if one day WW3 really happens, kita dah get ready ^^

RibEna AdDicTed said...

bnde2 nie sume mcm xde pengakhiran je..
nyway sir..HAPPY NEW YEAR TO U TOO..!

afams-chan said...

Fuh, ushar kat website dia byk gak kad2 dia..btw, epi new year bro!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...