Thursday, January 12, 2012

Art : Dajjal ini - THEY always watching you




1- Walaupon Dajjal sebenar masih belom lagi tampil menunjukkan diri, tetapi Dajjal ini tak kurang juga bahayanya...

2- Dajjal ini manis berkata2.. Kaki AMPU... Dan tersangat suka kan KUASA... Baginya, dengan anugerah kuasa yang dimilikinya, maka DIA boleh membuli kaum2 yang lemah sesuka hati...

3- Dajjal ini suka dan pandai mengambil kesempatan... Dengan kata lain, orang lain punya angkara, dia sibuk nak kan nama...

4- Yang paling penting, Dajjal ini tersangat suka kan pujian...

5- Hati-hati kerana, Dajjal ini - THEY always watching you

6- ps:- naseb baek aku bela ikan laga... Boleh laa ikan laga tersebut berbisik ke telinga ku... (motif??)

7- Lastly, nyanyi lagu ni macam irama lagu Anuar Zain.. "Dajjal ini yang selalu mencitaimu... Selalu, tanpa ragu... Dajjal ini yang selalu memuja.... Hanya dirimu..."

4 comments:

Lara Hani said...

part lagu tu memang sempoi.

afams-chan said...

Dajjal lah orang yg akan menyesatkan manusia pada masa akhirat nanti di waktu kita semua berkumpul di padang mashyar, waktu yg sama turunnya Nabi Isa turun ke bumi.

So hati-hati, dimanakah team korang nanti? Team Dajjal or team Nabi Isa?

Renung-renungkan dan selamat beramal..

Eh bro, lu nak tak video yg gua amik masa lu datang kursus kat tempat gua? Lu mau gua boleh kasik..nanti bagitau k..

aya said...

I pun ske dajjal ni. Just ignore them.x kemana ko nanti.

Cik FN said...

Jejak kaki di sini.!
Dajal. oke not realy sure apa tuh dajal.
yg pasti dajal bukan perkara yg baik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...