Tuesday, November 8, 2011

Sosial : Sister In Islam (SIS) dan konspirasi dajal

Logo Sister In Islam


Salah satu demonstrasi yang menyokong hubungan sejenis


Anak Tun M juga merupakan orang kuat SIS


1- Sister In Islam atau (SIS), merupakan sebuah pertubuhan bukan kerajaan yang tidak lekang dengan kontroversi... Baru2 ini, (SIS) mengeluarkan kenyataan, menyokong program Seksualiti Merdeka yang intipatinya menghalalkan hubungan sesama sejenis...

2- Cuba perhatikan logo (SIS) di atas... Ianya merupakan tulisan jawi, RAHIM yang membentuk rupa muka manusia... Perhatikan betul2....


3- Sekali Imbas, macam tak ada apa2 sign dalam logo ni... Dua kali imbas pon tak ada apa2 jugak... Dah banyak kali imbas, rupa2nya nampak macam ada satu mata sahaja yang terbuka (bahagian ha)... satu lagi mata (dibahagian miim) nampak seperti tertutup.... Mungkinkah ini adalah simbolik bagi lambang one-eye freemason??


4- Jika dilihat kepada teori konspirasi pula, pihak konspiratus akan mewujudkan "New world Order", dimana mereka akan menguasai ekonomi/politik dan memporak-perandakan nilai agama (yang ini kena rujuk point ke-5 dibawah)...


5- Berikut merupakan antara perjuangan SIS: Menyokong golongan wanita untuk menjadi imam?? Membantah polygami?? Membantah hukuman sebat keatas pesalah wanita?? Dan yang terbaru, menghalalkan hubungan sesama jenis??

6- Konspirasi apakah ini??? klik disini dan klik disini

7- Kenapa pertubuhan ini seperti kebal daripada segala tindakan?? Mungkinkah pertubuhan ini dikuasai oleh golongan2 elit yang menyebabkan mereka langsung tidak boleh dikacau?? Tun Mahathir perlu tidak bersikap double standard dan menegur anak perempuannya...


8- Pertubuhan ini menggunakan nama Islam untuk melindungi ke-dajalan mereka... Apakah sumbangan pertubuhan ini terhadap Islam?? Rasanya tak ada lagi kot?? Sepatutnya pertubuhan ini patut menukarkan nama mereka kepada
Sister In Social.... Barulah kena dengan perjuangan yang diperjuangkan oleh mereka...

4 comments:

Asy Faro said...
This comment has been removed by the author.
Nur Aju said...

mcm2 manusia..nk menjatuhkan agama sndri..xphm tul..dunia2..huhu

afams-chan said...

Dulu (masa dulu-dulu) aku sokong gerakan Sis ni. And bagi aku cara dan motif diorg mungkin sebagai pendekatan alternatif untuk menunjuk jalan kebenaran kepada mereka yg mmg ada malasah sosial.

tapi..

lepas kes Wanita jadi Imam solat jumaat tu terus aku sangsi motif Sis di mana diorg sokong pasal isu ni.

apapun, agak lama juga tak dengar khabar berita sis ni. Rupanya masih aktif...

Haih...donia oh donia

YOUsoF said...

Sedih aku tengok manusia yang macam ni.. Dah terang² benda yang konon kau perjuangkan tu salah di sisi agama... Benda sedap, mana mungkin diaoarang nak mengaku salah.



Anak Tun M orang kuat SIS rupanya ek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...