Thursday, November 3, 2011

Sosial : Parti Buih, 2 minggu sebelum Raya Haji


Screen Shot Jemputan Parti Buih di FB

1- Wow, Malaysia dah semakin hebat... Tak perlu tunggu hari Merdeka or New year eve untuk join Parti Buih... Pada 22 Oktober (kira-kira 2 minggu lagi sebelom Raya Haji) satu event Parti Buih berlangsung di K Club, Kuala Lumpur...

2- Pada asalnya, penganjur ingin membuat Parti Buih di Teratak Angah, (zoo negara) di
Ampang... Tetapi Akhirnya terpaksa ditukar ke K Club sebab mendapat bantahan daripada pihak pengurusan Teratak Angah...

3- Aik?? Takkan MP Ampang merangkap ketua wanita PKR, Zuraida Kamaruddin diam membisu saja?? Sebelom ni bukan main lagi kau bercakap pasal Islam kan?? Bik mama Rosmah dan Nazri Aziz habis dikritik oleh kau sebelom ini berkenaan isu Festival Fesyen Islam (IFF) klik disini....

4- Konspirasi apakah ini???

5- Parti Buih, 2 minggu sebelum Raya Haji, memang superbbb.... Terbaek baq ang

6 comments:

M Fizan said...

jangan main tuduh2 bro.. parti liar nie patut kita bom dengan nuklear

afams-chan said...

yg isu parti seks bebas tu? Aku baru tau semlm, tu pun sbb terdengar dalam berita...perghhh, hebat skang mesia

red said...

@M Fizan : Tak tuduh aih.... dapat jemputan untuk menyertai parti buih ini (seperti screen shot didlm gambar)... Ooo yeahh

@afams-chan : nie bukan isu gay or seksualiti merdeka tu?? Ni parti buih... Hell yeahhh!!!

Fara said...

Bak kata pepatah, paku dulang serpih....(selebihnya, sila sambung sendiri)

Hiks~

red said...

@Fara : Pepatah tu perlu ditukar kepada "paku dulang paku serpih, menyindir orang dia yang lebih"... Macam ni ok kot?? Hiksss

afams-chan said...

oo pesta buih ni kira takde kena mengena dgn parti merdeka tu ehh.. ermm kita tgk la lagi sembilan bulan, ade tak kes buang bayi nanti.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...