Tuesday, November 22, 2011

Sukan : Liverpool pun sokong timnas Malaysia??




Official Facebook Liverpool
(klik gambar untuk paparan yang lebih besar
)



Official Twitter Liverpool
(klik gambar untuk paparan yang lebih besar)


1- Pasukan U23 Malaysia (Harimau Malaya) berjaya menumbangkan pasukan Indonesia (Garuda) dan seterusnya merangkul pingat emas bagi acara bola sepak Sukan Sea 2011 di hadapan ribuan penyokong fanatik Indon....

2- Syabas dan tahniah diucapkan kepada mereka.... Kami rakyat Malaysia amat berbangga dengan skuad bawah 23 tahun negara yang beraksi cemerlang didalam perlawanan akhir tersebut...

3- Sewaktu Malaysia menang piala AFF dulu, ketika menumbangkan pasukan Indonesia, pertahanan Man United, Rio Ferdinand turut mengucapkan ucapan tahniah kepada timnas Malaysia klik disini....

4- Kini, Liverpool FC di dalam saluran rasmi FB dan twitter mereka turut mengucapkan tahniah kepada skuad negara (cuba lihat print screen diatas).... Alamak, Liverpool pun sokong timnas Malaysia laa pakkk??

5- Hehehehe, Malaysia boleh!!!

6- Updated: Link facebook dan twitter liverpool fc diperolehi dari laman web rasmi liverpool, klik disini....

4 comments:

Fara said...

Penyokong Msia pun nak pgl timnas gak ke? Hiks~

suzy said...

Faisal, we couldn't reach you by email. Please enter a valid email address.

haha. tp tak rase ke ni mcm fake acc?

hurm...

red said...

@suzy : yg message "Faisal, we couldn't reach you by email. Please enter a valid email address." tu mmg ade atas fb I pon, sbb I tak update email baru dlm fb...

Tapi yg page liverpool tu bukannya fake, sbb I bukak dr website liverpool fc "http://assets.lfcimages.com/welcome-to-liverpool-fc" --> dkt situ ade ikon fb dan twitter yg link kan kpd official twitter dn fb liverpool fc...

ni link liverpool punya fb page... still ade lagi ucapan tahniah tersebut kalau di tgk ke previous2 status:
"http://www.facebook.com/LiverpoolFC#!/LiverpoolFC?sk=wall"

YOUsoF said...

Waah.. Tu dikira tonik semangat jugak untuk team kita kan.. Cayalah Harimau Malaya!! Terus mengaum, Kita boleh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...