Thursday, September 1, 2011

Hiburan : Konspirasi dajal di dalam lagu Raya 'Bunga Api Di Hati'






1- Aku baru sahaja mendengar lagu raya ini didalam rancangan akustik raya didalam siaran Astro... Lantas aku mulai terfikir didalam hati, "Not bad laa lagu raya baru taun ni ye?"... Bertindak dengan tindakan refleks oksiktosinku, aku pon mula meng-google lagu tersebut didalam youtube...

2- Aku gumbira apabila aku berjaya memperoleh video klip lagu tersebut... Tambahan pula salah seorang penyanyi dalam lagu tersebut yang agak comel iaitu SHILA AMZAH membuatkan aku mengulangi video tersebut beberapa kali....

3- Persoalannya, benarkah terdapat unsur2 Illuminati atau Freemason didalam video klip ini? Dan kenapa agaknya perlu ada lambang segitiga didalam video klip hari raya??? Hehehe

4- Imbas kembali : Stacy AF6 pernah dikaitkan dengan konspirasi dajal freemason sebelom ini... Persembahan beliau didalam AJL 24 pernah dikaitkan dengan unsur2 illuminati

5- Imbas kembali : Shila Amzah cute juga pernah dikaitkan dengan agen dajal, dimana video klip lagunya yang berjudul "Ada Saja" pernah dikaitkan juga dengan unsur2 illuminati...

6- Apa kata penyembah2 kitab siri "The Arrivals" ? Pasti mereka ada jawapannya? Atau benarkah terdapat konspirasi dajal di dalam lagu Raya ini, ATAU maybe kebetulan lagi? Selamat Hari Raya!!


8 comments:

diyanah dzai said...

diorang nie banyak muslihat nak jatuhkan umat islam. tapi maybe penyanyi tu tak tau kottt. btw, happy eid mubarak ! =D

afams-chan said...

Erm...

Aku rasa video ni nak buat style futuristik n ada gak shape2 lain mcm segi empat, star, love..tapi bulat2 aku x perasan lak..

Tapi kan... aku layan je lah sbb aku minat gak minah2 yg ada dlm video ni. Hehe. Mmg bes gak lagu ni

Selamat hari raya bro! Zero-zero naa

Siti Safiyyah said...

heh artis pon satu hal jugak.

red said...

@diyanah dzai : Maybe kot??? hehehe

@afams-chan : Yeahhh, mmg futuristik habes... ngehehehehe

@Siti Safiyyah : Seb baek Shila tu comel... huhuhuhu

udin said...

hurmmm.. komspirasi.. konspirasi.. rasanya byk gak la artis2 dan band2 kat malaysia ni dikaitkan dgn unsur2 mcm ni.. adakah ni satu kebetulan? entah la.. fikir2 kan.. hehehe.. ;)

~bumbumbee~ said...

Kawan2, sila bersedia untuk update link terbaru saya :

www.bumbumbee-tira.blogspot.com

Sebab2 update link :

Link sedia ada akan saya gunakan khas untuk projek photography saya dan encik hubby.

Link yang terbaru ini akan berkuatkuasa mulai jumaat nanti. Jadi harap maklum ye..

xoxo
~bumbumbee~

imm eusoff said...
This comment has been removed by the author.
Endro Wibowo said...

Tanks For Sharing This Info

Best Broker Forex For Scalper | Spread 1 pip | Bonus Deposit 20%

FIREWOODFX
IB FIREWOODFX
FIREWOODFX INDONESIA
FIREWOODFX REBATE
FIREWOODFX BONUS
CARA OPEN FIREWOODFX
CARA DEPOSIT FIREWOODFX
CARA WITHDRAWAL FIREWOODFX
LOKAL DEPOSIT FIREWOODFX
LOKAL WITHDRAWAL FIREWOODFX
Belajar Forex
Justforex
IB Justforex
Justforex Indonesia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...