Wednesday, March 2, 2011

Sosial : Remaja Murtad semakin berani ber-Revolusi

Mula-mula pancing dulu. Ugut nak murtad

Lepas tu hina Islam dan Nabi Muhammad pula



1- Remaja Islam yang ingin murtad semakin berani speak out... Mereka semakin berani ber-Revolusi...

2- Gambar diatas, diambil dari screen shot facebook seorang ramaja (Sitt Al-Wazura) -Islam yang terang2an mengaku murtad dan mempersendakan Nabi Muhammad SAW dan Islam... Klik gambar diatas untuk view yg lebih besar...

3- Tak mustahil satu hari nanti, mereka akan berdemonstrasi untuk meminta hak mereka untuk murtad... Sejarah dah tertulis, bahawa golongan ini sanggup menggunakan medium undang-undang untuk terus menjadi murtad...

4- Kepada sesiapa yang nak tarbiah beliau, boleh laa add beliau didalam facebook... Taip nama "Sitt Al-Wuzara" dalam search box, kemudian tarbiah beliau sehingga beliau insof.. Mareyy!!


5- Perhatikan betul2 Primary pic nya... Di bahagian muka itu ada tertulis tulisan jawi, "ALLAH itu babi"... Semoga beliau mendapat balasan setimpal... Amin




21 comments:

muniraksasa (; said...

astaghfirullah al azim. ape la nak jadi budak2 zaman sekarang ;(

Lara Hani said...

dia lupa, kerana Allah dia ada di muka bumi ini.

semoga dia sedar, diberi petunjuk dan hidayah. dan semoga Allah mengampunkan dosa-dosa dia.

suzy said...

terkesima.

red said...

@muniraksasa : Budak2 zaman skrg terlalu advance kot??

@Lara Hani : Budak ni tak percaya ade ALLAH kot?? Free thinker kot??

@suzy : terkesima?? wohh ayat bombastik nie... hehehe

Husna said...

bukan hak saya nak cakap lelebih. tapi inilah orang tak punya pegangan agama.

Kalau dah jahil tu, jahil juga!

Nauzubillah.

afams-chan said...

hmm...

speechless...tak tau nak cakap apa. Betul ke dia ni Islam? Umo pun kao ikut bahasa yg tunggang langgang pun agak seperti budak-budak. Tapi taktau la kan..

Jadi, meh kita baca doa dan amin bersama-sama:

"Ya Allah ya Tuhan Kami, sesungguhnya Kau yg Maha Mengetahui segala-galanya. Bukakanlah pintu hati si Sitt Al-Wuzara andainya dia seorang yg jahil dan kurang ilmu dan adabnya. Pada Mu jualah Ya Allah, kami bermohon agar jauhilah kami dari gejala yang buruk agar kami tidak jadi sepertinya. Kami memohon pada Mu Ya Allah, agar Kau turunkanlah balasan setimpal ke atas Siti AL-Wuzara kerana Engkaulah Yang Maha Mengetahui isi hatinya itu. Sesungguhnya kami ini hamba yang serba kekurangan dan padaMu jualah kami berlindung Ya Allah."

Amin...

sohibzamani said...

smoga dia insaf...astaga,,,,

sohibzamani said...

dia dh tkaq nma kot...

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

mengucap panjang bila baca...

Aliff Haikal said...

sedih :'(
dia bukan golongan orang yang mendapat hidayah ALLAH
nauzubillah

red said...

@Husna : budak ni kureng kaseh syg kot?? huhuhu

@afams-chan : dia ni budak sekolah lagi afams... setelah kaji mengkaji, x silap aku, dia dak sekolah area damansara... hadeyhh... ni mesti kes terminom air holy water nie...

@sohibzamani : Alaaa... dah tukor name ke?? Ingat kan hati kering sgt... Sembang jer lebih, cakap dah gi umrah byk kali laaa... huhuhu, mcm2

red said...

@AMIRA ATIYA MYRA_ZOE : saya nak baca pon jadik takut... tergamak kutuk ALLAH dan Nabi Muhammad? Saya pon bukanlah alim sgt... Tapi percaya pada kuasa ALLAH... ALLAH kalau nak balas, dia boleh kasi cash je teross

@Aliff Haikal : Kita boleh bimbing dia... insyaAllah

red said...

@sohibzamani : saya dah check tadi... nick dia still available dalam fb account... Hati kering minah ni

Nobita Sensei said...

astaghfirullahalazim..macam-macam..

afams-chan said...

AKu dah tgk video cerama ustazaha siti bahyah. Dari pandangan aku, dia ckp berdasarkan kajian..bukan pandai2 buat fakta sendiri..

amik yg paling simple:

http://en.wikipedia.org/wiki/Valentine%27s_Day

E_QA said...

semoga Allah bgy petunjuk dkt dye ! Amin .. i will share dis blog !

udin said...

haish! semoga dia mendapat balasan setimpal dgn apa yg dia lakukan.. apa nak jadi dengan dunia hari ni..

red said...

@Nobita Sensei : hehehehe... Lina Joy Junior nie...

@afams-chan : setuju dgn ko beb

@udin : Amin~

AesyaZealous said...

ish3..ape nk jadi daaa...moga dpt balasan setimpal..dan menjadi bukti bhwa Islam adalah agama suci

red said...

@AesyaZealous : Kurang kaseh sayang ler tu... hehehe

fifi said...

astaghafirullah alazim.. dahsyat memg dahsyat.. speechless aku.. brni dia hina agma islam,. trus aku imagine kn,slpas sia melafaz kn 'zyzt2 durjana' tu, lalu malaikat maut trus menyembar nyawa nya hgga mta nya terbeliak menjdi ptih akibat keamatan sakitan sakaratulmaut!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...