Wednesday, March 16, 2011

Sosial : konspirasi facebook



1- "PALO ALTO, CA –Mark Zuckerberg announced that Facebook will be shut down in
March of 2012. Managing the site has become too stressful."

2- Berite ni dipetik dari weeklyworldnews klik disini....

3- Aik?? Bukan ker dari sumber yang sama, ada mengatakan yang facebook akan ditutup pada 15 March 2011??? Tibe2 bertukar tarikh ler pulak??? Ngehehe

4- Ianya mungkin konspirasi marketing facebook kot?? Dengan buat rumours sebegini, mereka (facebook) akan bertambah popular... Makcik dan Pakcik di kampung pun dah kenal apa itu facebook apabila membaca berita tentang penutupan facebook terpampang di dada akhbar tempatan...

5- Sehingga kini, facebook masih beroperasi seperti biasa... Walaupun berlakunya kejadian tsunami teruk di Japan...

6- Hurmmm... tetibe pula aku teringatkan tarikh 16 September... Tu pon tarikh konspirasi marketing jugak kot??? Hehehehe

7- Ps:- kalau facebook tutup, aku buat laman sosial baru... Namanya FaceBoobssss... Lalalala

15 comments:

Omaw Rozduan said...

ala sir, bagi la nama nampak malaysia sket.
"mukatetek". oke tak? haha

Lara Hani said...

facebutt pun ok. apa-apapun aku tak suka pocodot!

red said...

@Omaw Rozduan : Kalau bagi nama tak international, mcm mana nak "Naek Rating"??? hohoho

@Lara Hani : pocodot??? Ayat baru bagi aku... hehehe

tulisan jari tangan said...

hehehe..xblh blah..

bunga said...

t bunga join facebosss tu..hahah..

tapi mmg bunga xpercaya..n mmg xkisah pom nak tutup..hahaha..

pernah kawan anta suh taip cam2 tuk kekal dalam fb..tapi xlayan..salah kita gak terlalu cpt melatah..ok..

jom kita pakat join facebosss terbaru..hahahaha..

red said...

@tulisan jari tangan : Ngehehehe... Dr Romzi pasti gulung tikar punye... ngehehe

@bunga : CIk Bunga... bukan faceboss... But FaceBoobsss... Ngehehehe Lalalala

Siti Nurul Ain said...

huih bro...

faceboobss?
please don't..hahaha~~

mesti yang join that site lelaki only..oh!

red said...

@Siti Nurul Ain : ouchhh... betol jugak kan??? hurmmm

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

faceboobs? LOL...

cik ayin said...

idop dRbook...kahkahkahkahkah....

Budak Pensel said...

saje nak bagi gempak je tuh..haha

red said...

@AMIRA ATIYA MYRA_ZOE : gagagaga

@cik ayin : Ceh... dRbooks buat ape?? mari2 saport faceboobs

@Budak Pensel : Hehehehe... gempak dan konspirasi jer semua ni

Arol Mubin said...

Publisiti murahan. *Haha, tiba-tiba jek. ;D

red said...

@Arol Mubin : yeahhh mmg murah.... ade sales lagi ni... wakakaka

RibEna AdDicTed said...

try wat faceboobbuts!hahahaha..msti amay yg ttarik nk join..terbaek !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...