Tuesday, March 22, 2011

Politik : Kerajaan ATAU pembangkang yang berkonspirasi??


Demo mendesak supaya Anuwar menyerahkan DNA beliau



Penyokong Anuwar berdemo sebab tak bagi boss diorang serahkan DNA... (takot kantoi)




Jom berdemo, mana tahu dapat tidor dengan China DoLL semalam dua... Hehehehe



1- Semalam, kecoh satu Malaysia apabila berita mengenai pendedahan pita video seks yang melibatkan seorang pemimpin tertinggi Pakatan Pembangkang oleh individu yang dikenali sebagai Datuk T klik disini....

2- Takda angin, takda ribut, tetiba Anuwar Ibrahim tergelabah berok (sebut tergelabah KJ).. Buat sidang media bagitahu yang beliau tidak terlibat didalam melakonkan watak porno tersebut... Anuwar juga turut membuat laporan polis...

3- Masalahnya, Datuk T tak cakap pon sape individu yang terlibat didalam pita sex tersebut...

4- Adakah ini merupakan wayang atau konspirasi dari pihak pembangkang itu sendiri??? Kenapa Identiti Datuk T dirahsiakan... Kenapa Datuk T tak buat jer laporan polis?? Kenapa Datuk T tak sebarkan jer untuk tontonan rakyat?? Datuk T mesti kawan rapat Anuwar, kalau tak, takkan dia disuruh oleh Anuwar untuk mengambil jam tangan di hotel?? Kenapa jam tangan Anuwar masih di tangan Datuk T?? klik disini.... Jangan2 Datuk T ni memang diupah oleh orang2 Anuwar...

5- Secara logik, kes liwat beliau pon tak habes2 lagi? Sekarang timbul konspirasi lain pula... Banyak nye duet kerajaan nak berkonspirasi sana sini?? Macam lah kerajaan ni kaya sangat??

6- Dulu Anuwar pernah kencing kita semua... Dia kata kerajaan berkonspirasi nak bunuh dia... Beliau dicucuk racun arsenik... Malah ada yang kata kerajaan memasukkan virus HIV AIDS kedalam tubuhnya... Owhh... sepatotnya insan yang bernama Anuwar Ibrahim sudah mampos sekarang kan? Tetapi ianya sebaliknya... Anuwar masih hidup dan semakin STRONG lagi ada laaa... hehehe

7- Dalam dok kecoh2 pasal DNA (Liwat 2), tiba2 timbul pula cerita tentang pita seks ini... Mungkin ini merupakan konspirasi daripada pihak pembangkang sendiri... Sapa yang tahu kan?? Politik ni bukannya betoL sangat... Hehehe


7 comments:

imm eusoff said...

"Lelaki Y"

red said...

@imm eusoff : Siapakah gerangan lelaki Y?? jeng jeng jenggg...

Safaju said...

politics and their agenda. what a waste of time. don't care, don't wanna know huhu. manyak lagi keje lain rakyat marhaen nak buat kan. come on generation Y, prove that we can do much much better in the future

politics = poli-ticks (kutu-kutu penghisap darah ;P)

red said...

@Safaju : Betol2... kutu2 penghisap darah mmg tak berguna... Hehehe

Lara Hani said...

red, ikut blog aku yang baru. blog lama dah kena ceroboh. arghhhhh.

http://larahani.blogspot.com

Henry Zackery said...

salam..lama tak masuk sini..kenal lagi tak ?? hehe :)

Awek Aku ??

red said...

@Lara Hani : wokeyy... pasti follow... hehehe

@Henry Zackery : Hehehehe... bz sikit sejak akhir2 ni bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...