Tuesday, March 29, 2011

Dunia : Konspirasi Coca Cola

Klik gambar untuk paparan lebih besar Punyee

1- Mungkin konspirasi ini dah lama didedahkan.. Mungkin aku sorang jer yang ketinggalan zaman...

2- Gambar diatas menerangkan segala-galanya... Tak perlukan penerangan lebih lanjut dari aku kot?? Tengok gambar pun dah faham... "La Muhammad, La Mekah"... Konspirasi apakah ini??

3- Musuh2 Islam ni kreatif betol ler... Disebalik nama coca cola pun, diorang boleh terfikir nak buat konspirasi or selitkan agenda tersembunyi yang ANTI Islam kan??

4- Atau, ini merupakan strategy dari pesaing coca cola untuk menjatuhkan empayar perniagaan mereka?? Atau ianya mungkin kebetulan saja?? Atau mungkin korang yang terlalu paranoid memikirkan nya???

7 comments:

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

hmmm konspirasi mcm ni tak tahu nak kata apa sengaja atau tanpa sengaja.

Fiq said...

konspirasi mcm nie selalu buat org keliru.

tp ustaz ckp, kalo dah was-was tuu elak kan.
so, elak kan je laa kalau was-was.

afams-chan said...

fuyoh! akupun baru tau. Kalo ko tak share kat sini sampai skang pun aku still tak tau.

Oh ye, bila baca komen Fiq di atas, aku rasa air coke kat mesia ni memang ada kilang sendiri di mana ianya halal. ayat 'coca-cola' tu yg konspirasi. hehe. Tapi kalo dah ada org was-was, mmg lebih baik elakkan.

btw, aku peminat tegar air coke (if compare dgn pepsi). Sedih sungguh bila nama brand air tu sendiri ada konspirasinya tersendiri..sob sob..lepas ni kena beli air coke buatan mesia la camni

bunga said...

susah nak ckp..emm..emm..

Firdaus Kasim said...

Benda nie aq dah taw masa aq kecik2 lg.. warna merah tue pun dah menunjukkan konpirasi freemason yahudi..

nak tau lebih lanjut--->http://aku-macjay.blogspot.com

red said...

@Firdaus Kasim : Hehehe payah jugak macam ni... x leh nak pakai warne merah ler mcm tu kan??? huhuhu

@bunga : tuliss jerk... tak yah cakap... ngehehehe

@afams-chan : aku peminat tegar coke jgk dulu2... tp disebabkan badan aku semakin boroi minum coke, maka aku stop ler minum coke... hehehe

@Fiq : hehehe... memang tgh keliru ni..

@AMIRA ATIYA MYRA_ZOE : Hehehehe

Henry Zackery said...

lagi strategi yahudi menjatuhkan islam T__T

Dua Wanita Paling Popular Di Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...