Saturday, September 11, 2010

NasionaL : SIapakah ketua BENDERA - The Bataks??

1- Siapa yang tak kenal pertubuhan BENDERA, pertubuhan yang begitu lantang dengan fahaman "ganyang Malaysia" mereka...

2- Gambar diatas (lelaki) adalah gambar pengasas BENDERA... Bernama Mustar Bona Ventura... berketurunan BATAK... beragama Kristian... Boroi, huduh dan tak hensem... Macam mana awek (baju singlet putih) tu boley tangkap cintan dengan si batak ni??? pelikk

3- Secara mitosnya, kita ketahui, kaum batak ni macam mana kan??? ganass + rakuss + out of control + kanibal (mitos)... Hahahaha

4- BENDERA mahu tamatkan konflik Malaysia-Indonesia dengan peperangan... Secara halusnya, si batak ni yang beragama kristian, ada agenda tersembunyi, mahu umat islam berperang sesama sendiri.... Tentera malaysia yang rata2nya beragama Islam pasti bertempur dengan askar2 Indon yang kebanyakannya beragama Islam jika jalan peperangan diambil....

5- Cuba lihat:-
Ketua BENDERA = Mustar Bona Ventura = Kristian
Pemilik website terbesar di Indonesia (web yang begitu lantang menghentam Malaysia; www.kaskus.us) = Andrew Darwis = Cina/Kristian

6- Kebetulan ataupun memang ada agenda tersembunyi dari pihak yang memusuhi Islam???

7- Selamat Hari raye, kalau ade mase, bukak laa link facebook si batak ni, dan maki dia.. hahaha:-

4 comments:

daughter of god said...

great blog eh mate?

Aku YanG Gilakz said...

rupanyaaa....hodoh sungguh budak ini...kenapa Rakyat Indosial senang2 di perbodohkan budak ingusan ini..hahahahaha dasar bangsa tak sedar diri..

Azhim.Kiey said...

sial si batak nie...law kau datang malaysia,aku cari n cincang kaw ! sesuka hati...orang batak (perangai huduh! buruk! sial! )

p/s:to all malaysian people...please think first before make any decision !

red said...

daughter : wieeehiii... thenkss

Aku : memang pon...wakakaka

Azhim : si batak ni giler glamer je kot??? wakakaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...