Friday, September 3, 2010

UMUM : Katy Lim Li Lian, please blowjob me!!!


1- Aku tak nampak pon videoKlip terbaru NameWee (tajuk NAH) ni berbaur perkauman??? Dia buat videoKlip utk guru besar yang racist tu... Ok laa tu, sama2 racist, pergi makan taik laa korang, lagi good...

2- Kemudian, timbul video2 mempersendakan Islam (made in Malaysia), di facebook dengan banyaknya... Antaranya, video zikir oleh gadis2 bajet hot dan lain2 lagi...

3- Lepas tu muncul pula makhluk2 yang beragama Islam yang dok bangga dengan dosa yang mereka buat... Slamber kutuk Islam terang-terang.. Antaranya isu Salleh Gregor Samsa yang dengan terang menghina Islam...

4- Salleh Gregor Samsa juga ada menulis didalam blognya "Aku nak kikis nama melayu/islam didalam IC aku... jika melayu buat masjid, aku akan bakar masjid.... Pendek kata, apa yang melayu buat, aku tak mahu buat" (lebih kurang macam tu laa bunyinya)

5- KINI, isu menghina Islam kembali... Watak kali ini adalah Katy Lim Li Lian the blowjobER.. Malas nak cakap panjang, korang baca je laa apa yang dia tulis dalam facebook dia (kini sudah tukar nama, kalau nak tengok muka dia, klik link ni http://www.facebook.com/profile.php?id=527764303)

6- Kenapa sekarang ni terok sangat??? Adakah pentadbiran Tok Jib terlalu lemau, lemah dan sloWww??

7- Ataupun sifat pembangkang yang lebih liberal... Contohnya membenarkan orang kafir harbi berucap di masjid dan menghalalkan penggunaan nama ALLAH bagi puak kristian... So, kalau dah halalkan penggunaan nama ALLAH, kita sebagai umat Islam, tidak boleh laa dok bising2, marah dekat Katy Lim Li Lian the blowjobER ni... Ye laa, dia kan tgh kutuk ALLAH versi kristian... who knows???


7 comments:

ed shahir said...

serius sedih tengok macam2 jadi skrg nie bro..bangsa lain nak musuh dengan islam tak payah cakap la..melayu sama melayu pun saling nak jatuhkan...apa cer? memang nampak dah kelemahan disitu.

red said...

ntahlaa ed.... im speechless... huhuhu

afams-chan said...

tu arr..dan pelik sebab isu2 ni timbul waktu bulan posa..

yg pasal Salleh Gregor Samsa, bagi aku, dia cumalah org jahil..tak mendalami dgn tulus ttg hukum Islam... dia rasa penat n rimas bila berpuasa tapi ada tak dia cuba mendalami pengertian disebalik puasa? sekadar luaran manalah dia dapat...kawan aku yg non-muslim pun ada pernah try puasa..walaupun cuma 2 3 hari, tapi bagi diorg, diorg ada rasa kelainan masa puasa walaupun diorg mengaku letih..bila aku tanya lagi (sbb aku suka jawapan jujur), diorg rasa lagi segar berbanding jikalau diorg tak puasa..

dan aku ada baca dari blog member n paste ttg komen dia kat fb,lagi terserlah kejahilan dia bila dia reply comment member2 dia mengajak untuk buat satu agama baru...walaupun mungkin dia nak bergurau tapi bagi aku, gurauan dia tu membuatkan kebodohan dan kejahilan dia lagi terserlah..orang2 macam ni kurang ilmu, tak banyak pengetahuan..kalau ada pengetahuan pun, sekadar pengetahuan dari sudut hiburan semata-mata.. jadi, banyak idea dan pendapat berdasarkan pemikiran yg cetek..orang macam ni, bila ditegur lagi garang. Garang sebab malu nak mengaku jahil..kalau org berilmu, segala pendapat kita terima cuma dari segi takrifan kita akan ulas balik, betul dak?

Sekali panjang daaa komen aku..hua hua hua

KronikStory ! said...

kau lalu ke nak sruh " ca ya nun alif ba alif ba ya" tu blowjob kau ?
muka cam tenuk je aku nengok !

miss faten said...

Bagi aku encik Salleh bukan orang Islam. Cara cakap dia dah murtad. Haaaaaaaa -__- Takyah gelar dia Islam dah pun, dia sendiri cakap nak kikis nama Melayu/Islam dalam IC. Haha kikislah bang, tapi nnt kat dalam kubur, kat akhirat, habis dikikis kau kulit2 semua tuh :)

red said...

afams : hahaha... yang saleh tu mungkin dia fanatik sgt dengan perjuangan punk dia... sbb tu jadi mcm tu.. nak sgt jadi freeThinker...

KronikStory : dah gaya percakapan si katy ni mcm pelacor, so, wajarlah ianya dilayan seperti pelacor... hohoho

miss Faten : ntah laa miss faten... mcm2 hal skrg ni.... huhuhu

daughter of god said...

she's a bollock .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...