Wednesday, October 12, 2011

Design : Buku Aturcara majlis Anugerah Dekan




1- Aku ditugaskan untuk membuat/menDesign buku aturcara bagi majlis anugerah dekan student2 KPTM Ipoh... Gambar diatas menunjukkan design yang aku buat...

2- Bangunan dan Pelangi... Warna kombinasi biru Turquoise, hitam dan putih.. Tulisan jenis Impact dan Arial berbeza size...Itu elemen2 yang aku tak boleh nak miss kalau aku design sesuatu....

3- Buku aturcara diatas nampak pelik kan?? Aku cuba nak buat benda baru... Dengan design buku aturcara yang lebih retro... (Retro ke???)

4- Maksud design : Bangunan berkembar tu bukan bangunan KLCC, tapi ilustrasi bangunan KPTM Ipoh... Ilustrasi 2 graduan lelaki dan perempuan menunjukkan mereka elegen... Mereka mempunyai cita2 dan keazaman yang tinggi untuk sampai ke kemuncak (digambarkan dengan ilustrasi kapal terbang)... Pelangi pula adalah lambang keharmonian dan happiness..

5- Owhhh... Sebelom aku terlupa, aku nak ucapkan tahniah kepada semua penerima anugerah dan juga kepada 2 orang crew 58 studio (azhim kiey dan deqwan) diatas kecermelangan mereka... Hell Yeahh!!!

3 comments:

Sofwan Amir said...

walawehhh,,, first time chorr,, bangga mak pak wa.. ahaha

Azhim.Kiey said...

waaahhh !! thanxs alot too Mr.Faisal Radzi..

Mak pak saya pon bangga wooo !!

afams-chan said...

perghhh

mcm saje je nak highlight jamuan makan tu? font beso.. hehehehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...