Sunday, May 22, 2011

Sosial : Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara kembali menghina Islam

Beliau Hina Al-Quran

Beliau Hina Nabi Muhammad SAW

Beliau Bengang dengan Pok Jib sebab blog nya kena block



1- Aku pernah tulis entri pasal makcik Hajjah Sitt Al-wuzara sebelum ni, klik disini... Waktu tu beliau tak masuk paper lagi, atas tindakan menghina Islam di laman sosial facebook...

2- Kemudian, apabila berita mengenai penghinaan Islam, Allah, kaabah, Al-quran dan nabi Muhammad SAW tersebar luas (tak silap aku bulan lepas), maka SKMM mengambil tindakan memblock ID facebook dan blog beliau...

3- Kini beliau kembali dengan facebook ID dan blog yang baru... Nampaknya beliau yang memegang nick name sebagai 'makcik hajjah sitt al-wuzara" ini semakin menjadi-jadi menghina agama Islam... Klik screen shot diatas, untuk paparan yang lebih besar

4- Kite perlu bendung golongan sebegini sebelum beliau mendapatkan follower dan pengikut baru... Para ilmuan Islam perlu berdialog dengan beliau memandangkan beliau sering menggunakan hadith dan memanupulasinya seolah2 Islam menunjukkan tauladan yang negatif kepada penganutnya...

5- Para bloggers, abang gagah PERKASA, abang tiga tanda, pakcik2 berjanggut dan berkopiah putih dan angkuhtan muda keadilan dipelawa untuk mentarbiah beliau... klik disini untuk ke blog makcik hajjah sitt al-wuzara...

14 comments:

Siti NuruL Ain said...

astagfirullah... makcik nie melayu and islam ke? kenapa ada jugak umat manusia yang macam nie yer?

Nay said...

makin menjadi-jadi orang tua ni .. sedar tak dia tu asal mana ... erk , tak de orang try hack dia ke ??

M Fizan said...

masya Allah..bdk nie dh mlampau..golongan murtad hukumannya bunuh sbb mempersedakan agama..mari kita gerakkan malaysia cari org mcm nie..knapa kita x berani??

feel free to follow me back~:)

Fiq said...

melampau- lampau dia hina islam. kalo dpt mmg rejam terus. -,-

hari dia tak sampai lagi, suatu hari nnti dia akan tahu kebenaran kewujudan dan kekuasaan ALLAH.

azie said...

haiyaa,nama dah HAJAH . ape la ??tak kan tk de tindakan pape kot.

Mommy Fara said...

penyamaran utk menyebarkan islamophobic di kalangan melayu....berhati-hati!

Nur Aju said...

makcik nie mayb pyscho + gila kot daty jd mcm nie..ciannn..kena telan tanah bwu taw..

red said...

@Siti NuruL Ain : dari segi penulisan beliau, macam melayu je?? tp tak tahulah.. hishh

@Nay : hackers akan hack jika mereka mendapat habuan... rasenye?? hehehe

@M Fizan : Tq for ur comment bro... dah follow blk... hehehe

@Fiq : pasti beliau akan mendapat balasan kelak

red said...

@azie : kita perlu memberi tekanan kepada kerajaan dan NGO2 Islam dan melayu untuk mereka ambil tindakan

@Mommy Fara : tp mungkin makcik hajjah ni memang betol2 melayu??? Sekarang ni, ramai je remaja melayu yang terang2 mahu murtad

@Nur Aju : pembalasan akan tiba juga kelak...

Nay said...

aritu pernah suruh member hack .. dah dapat tahu sikit maklumatnya .. hee~

Musa said...

Hajjah ke ape ke..maybe just a mask.. mungkin dia bukan Islam, so, no wonder la. apapun sesama kita doa dia kmbali ke pangkal jalan. but 4 now, tangkappp je la...

Musa said...

@red on tp mungkin makcik hajjah ni memang betol2 melayu??? Sekarang ni, ramai je remaja melayu yang terang2 mahu murtad

melayu xsemestinya Islam dik..

afams-chan said...

Lamer btol tak lalu sini, sekali citer hotzzzz...

eh, aku rasela kan.. sekat mcm mana sekalipun, selagi tak ditangkap, benda ni sure berterusan. Aku rasa dia pun takkan stop dgn apa yg dia buat sekarang so why not tangkap je minah ni?

and dia pun aku rasa still budak-budak lagi, takde pengertian maksud sensitiviti, pakai terjah je minah ni. So andainya dia ditangkap, nak gak tgk adekah dia masih lagi berpetah nak ckp atau bisu terketar-ketar...

ape kata survey?

faiz zaini said...

dah x leh bukk da , dorg da block

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...