Monday, December 13, 2010

POLITIK : Kerajaan naikkan harga minyak sebab nak bayar LKY and the geng

1- Agak aneh, apabila Lee Kuan Yew, yang merupakan seteru kuat Tun Mahathir mengeluarkan kenyataan bahawa ANUwar memang terlibat didalam kegiatan meliwat dan termasuk perangkap seks...

2- Berapa agaknya kerajaan Malaysia bayar LKY dan geng perisik dari Singapore dan Australia untuk mengeluarkan kenyataan sebegitu rupa???

3- Kalau ikut teori konspirasi, memang sangat logik lah, satu dunia sekarang memang ingin menjatuhkan ANUwar... Satu dunia berkonspirasi dengan Tok Jib dan Tun Mahathir untuk menjatuhkan ANUwar...

4- Walaupon kerajaan Malaysia menghabiskan berbillion2 ringgit untuk membangunkan hub hiburan... berbillion ringgit dihabiskan untuk membina menara warisan... berbillion ringgit dihabiskan untuk membeli senjata baru... berbillion ringgit dihabiskan untuk MEMBELI peguam, hakim, orang Mongolia, dll... berbilion ringgit dihabiskan untuk MEMBELI wakil rakyat... Eh, banyaknye duet kerajaan Malaysia (atau kerajaan BN) kan?? walaupon tidak lagi mendapat 2/3 majoriti dan kehilangan beberapa negeri kaye... huhuhu

5- Baru-baru ini, barisan Tok Jib menaikkan harga minyak... menurut mereka, dengan menaikkan harga minyak, kerajaan akan menjimatkan subsidi dan boleh digunakan untuk keperluan lain...

6- Keperluan lain?? Ya, antaranya seperti membayar LKY dan perisik-perisik Singapore serta agen 007 dari Australia untuk membuat cerita palsu keatas ANUwar... Hehehehe

7- Hidup konspirasi!!! Hidup ANUwar... Tok Jib pun satu, kalau nak bayar Lee Kuan Yew, tak payah laa naikkan harga minyak?? pinjam jer duet dari IMF... habis cerite... hehehe

4 comments:

Muhammad Azli Shukri said...

salam, blog ini sudah dipaut dalam blog list II

red said...

Muhd Azli : thenks bro

ben j™ said...

wow.saya sokong dengan fakta begini.ramai orang xtahu dan hanya terpengaruh dengan media masa kerajaan je sir. haha REFORMASI. =)

red said...

Ini serampang dua mata namanya, ben j... huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...