Friday, October 10, 2008

CORETAN : You're so GAY

1- Intro sikit...
Bulan ni, dah genap setahun aku kerja cyber cafe (partime)... Since member aku, (owner cyber cafe yg mude dari aku) tu, mintak tolong aku suruh tengok2 kan CC (cyber cafe) tuu... Sebab dia pun sudah ada job baru, iaitu army... Terpaksa training lama...

2- Sebagai mukadimah cerita...
CC member aku ni memang tak canggih langsung... Game pun tiada... Webcam pun tiada... PC pon gune spec lama.. Tu pun ada dalam 10 bijik komputer saja... Pendek kata, memang hampeh laaa... Hehehehe

3- Macam mana CC ni boleh bertahan???
Orang datang CC ni sebab rate nya agak murah... Selain tu, pengunjung bebas buat apa saja... Download apa saja... Ini yang membuatkan CC ni bertahan sampai ke hari ni... Dah dekat 6-7 tahun dah usia CC ni...

4- You're so GAY...
Akibat kebebasan yang diberikan, maka banyaklah komputer2 CC yang dijangkiti virus, trojan, spyware, kene Hack, rosak dsb... Ramai jugak pakcik2 yang download citer porno... Kalau lepas download, delete nye terus, tak apa laa jugak, ni ditinggalnya dekat desktop... Semalam Aku terjumpa BANYAK filem porno GAY yang telah didownload oleh customer dalam 2 buah komputer kat CC tersebut....Wah, nampaknya, budaya GAY memang berkembang dengan pesatnya di Malaysia ni... Adakah dunia dah nak kiamat??? wallahualam-

7 comments:

Mas Rahman said...

huhuhu . sgt gay ~

Fatim said...

Bapak arh!
Passionate ke tgk Porn Gay?

Hahahahaha...
Layannnnnnnnnnnnn....

red said...

sedari mas rahman dan fatim....

Dunia dah nak terbalik kot??? Malaysia ni nk tiru mcm Amerika dan Sweeden kot??? Hehehehe

Mas Rahman said...

awok ! SELAMAT RAYA KE 20 ~

Safaju said...

Woo seriously? Agak2 la kan, kot ye pon nk donlod tuh, tak terfikir ke nk delete? Aiyoo org dh makin berani selambe dek je skrg nih, dh x kisah dh kn. Hmm..klu fikir pon memang xde undang2 yg dikenekan utk homos nih kn x kisah la gay ke les ke...yelah mcmmn nk prove katakan derang duduk serumah kn, so nk buat mcmmn? makin bermaharajalela la jadinya. Nih Metro arinih (26/10/08) muke dpn "Sanggup tinggal anak isteri penangan remaja jambu". Dah kategori tue la jgk kn, kawen 15 years, anak-anak dh ade, still boleh ade affair with another guy. So kaum wanita beware! Threat pada rumahtangga n relationship bukan takat saingan sesama wanita je, dr lelaki pon sama. This world is getting crazier. Ape lagi la agaknye lps nih? Kita nk buat camne lg?

APPLE PIE said...

WAH HEBAT ISU NI...

red said...

Ape yg hebatnye apple pie??? Hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...