Wednesday, September 16, 2009

KHAS : snippets

1- Terima kaseh kepada mereka yang wish buffday aku melalui facebook, frenster, myspace dan sms tepon... Thenks sangat2 k...

2- After dis, it would be a very busy month/year for me, since im going to further my studies, in the same time, busy with my work... Please pray for me k...

3- Tinggal lagi beberapa hari lagi dah nak raye... Selamat hari raya, maaf zahir batin kepada sesiapa yang pernah aku buat salah dan silap... Aku juga manusia, tak lari daripada membuat silap, tetapi ada batasnya... huhuhuhu

4- Parasite Nation (band) will start record their new stuffs in dis raya holiday... Any news, WE will updated in our myspace... www.myspace.com/parasitenation

5- Lupakan kenangan lama... buhbye 25, now 26s begins... FUCK hypocriteRs, jika MEREKA susah, MEREKA akan cari kita, mintak tolong kita, mengaku kita ni teman MEREKA, tapi bila dah senang, MEREKA akan melupakan kita, sehinggakan hutang pon tak reti nak bayar??? Thenks to ALL my true frens!!! mmmuahh

2 comments:

$ue @nim said...

dah tua la tu skang ni ek... slamat hari tua.. hehehe

afams-chan said...

wah..aku teringat yg ko buat surat nak resign kat cindy..ko kate nak sambung study..akhirnya mmg sambung gak..

hepi belated besday kat ko (tp aku rase cam dah wish..tp better wish takot tak wish lagi..)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...